Merhaba arkadaşlar, bugün Micro SD kart Yazılım aparatını paylaşacağım. Bu sayfayla ilgilenerek Micro SD kart pozisyon programlamanın en son düzenlemesini tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz .
Bazen bu ürün aparatını kullanarak bozulmuş SD kartınızı düzeltebilirsiniz. Bir Micro SD kartı düzenleyecek ve onu benzersiz ayarlarında yeniden kuracaktır. SD kartlarınızı düzeltmek veya onarmak için erişilebilir birçok düzenlemeniz var.
Her ne olursa olsun, hafıza SD kartınızın/USB/HDD/SSD'nizin tezahürlerini parçalamanızı ve sorunlara yönelik ayrıcalıklı düzeltmeleri bulmanızı öneriyorum. Bu makale, SD kart sorunlarınızı parçalamak ve ele almak için iki bölüme ayrılacaktır.
Ancak onarım yazılımını kullanmak cihazınızda veri kaybına neden olabilir. Şimdi önce EaseUS Data Recovery Wizard'ı kullanarak bozuk veya hasarlı SD kartınızdan veri kurtarmayı deneyebilir, ardından aşağıda sağlanan ücretsiz SD kart onarım araçlarını kullanarak SD kartınızı onarabilirsiniz.
Bu yüzden sadece aşağıdaki indirme bağlantısı düğmesine tıklayarak birkaç dakika içinde indirmeye başlayabilir ve Windows işletim sistemi PC'nize kurabilirsiniz. Micro SD kart onarım aracı kurulumunu indirmek için web sitemizi ziyaret ettiğiniz için hepinize teşekkür ederiz.
(Micro SD Kart Onarım Aracı APK)
Bazen bu ürün aparatını kullanarak bozulmuş SD kartınızı düzeltebilirsiniz. Bir Micro SD kartı düzenleyecek ve onu benzersiz ayarlarında yeniden kuracaktır. SD kartlarınızı düzeltmek veya onarmak için erişilebilir birçok düzenlemeniz var.
Her ne olursa olsun, hafıza SD kartınızın/USB/HDD/SSD'nizin tezahürlerini parçalamanızı ve sorunlara yönelik ayrıcalıklı düzeltmeleri bulmanızı öneriyorum. Bu makale, SD kart sorunlarınızı parçalamak ve ele almak için iki bölüme ayrılacaktır.
İndirme Menüsü:
Web sayfamızdan resmi indirme bağlantılarını her zaman paylaşıyoruz. Web sayfamızdan ücretsiz indirin. Bu işlemi yapmak için SD kartınız bozulduğunda veya erişilemez hale geldiğinde SD kart onarım aracını indirmeniz gerekecektir.Ancak onarım yazılımını kullanmak cihazınızda veri kaybına neden olabilir. Şimdi önce EaseUS Data Recovery Wizard'ı kullanarak bozuk veya hasarlı SD kartınızdan veri kurtarmayı deneyebilir, ardından aşağıda sağlanan ücretsiz SD kart onarım araçlarını kullanarak SD kartınızı onarabilirsiniz.
Bu yüzden sadece aşağıdaki indirme bağlantısı düğmesine tıklayarak birkaç dakika içinde indirmeye başlayabilir ve Windows işletim sistemi PC'nize kurabilirsiniz. Micro SD kart onarım aracı kurulumunu indirmek için web sitemizi ziyaret ettiğiniz için hepinize teşekkür ederiz.
İndirme Bağlantıları:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.