Bu araç, en son TWRP 3.1.0 Recovery'yi kullanarak telefonunuzun yedeğini bilgisayarınıza alma olanağı sağlar. Telefonunuzun yedeğini bilgisayarınıza almak istiyorsanız ve ADB komutlarıyla uğraşmak istemiyorsanız bu basit ve kullanışlı bir araçtır.
Özellikler:
1. Tam Yedekleme
2. Bölüme özgü yedekleme (sistem, önyükleme vb.)
3. Telefonun GUI'sinden yedekleme seçeneği
4. Tam geri yükleme
5. Recovery'ye önyükleme
6. Sistemi yeniden başlatma
NOT:
1. Yalnızca TWRP v3.1.0 ile çalışır
2. TWRP ile ilgili sorunlar için destek sağlayamıyorum. Bu, biraz yazmanızı önlemek için basit bir araçtır, işin çoğu TWRP tarafından yapılır.
3. TWRP 3.1.0'da hala bazı hatalar var ve bazı cihazlarda yedekleme/geri yükleme işlemini yapamayabilir.
Sıkça Sorulan Sorular:
1. AdbWinApi.dll bulunamadı
Bilgisayarınıza ADB sürücülerini yüklemeniz gerekiyor.
2."Şimdi cihazınızın kilidini açın ve yedekleme işlemini onaylayın..."
Bu mesaj TWRP tarafından oluşturulmuştur ve aracım tarafından oluşturulmamıştır. Yedekleme işlemi için telefonunuzu kontrol edin anlamına geldiğini tahmin ediyorum.
Özellikler:
1. Tam Yedekleme
2. Bölüme özgü yedekleme (sistem, önyükleme vb.)
3. Telefonun GUI'sinden yedekleme seçeneği
4. Tam geri yükleme
5. Recovery'ye önyükleme
6. Sistemi yeniden başlatma
NOT:
1. Yalnızca TWRP v3.1.0 ile çalışır
2. TWRP ile ilgili sorunlar için destek sağlayamıyorum. Bu, biraz yazmanızı önlemek için basit bir araçtır, işin çoğu TWRP tarafından yapılır.
3. TWRP 3.1.0'da hala bazı hatalar var ve bazı cihazlarda yedekleme/geri yükleme işlemini yapamayabilir.
Sıkça Sorulan Sorular:
1. AdbWinApi.dll bulunamadı
Bilgisayarınıza ADB sürücülerini yüklemeniz gerekiyor.
2."Şimdi cihazınızın kilidini açın ve yedekleme işlemini onaylayın..."
Bu mesaj TWRP tarafından oluşturulmuştur ve aracım tarafından oluşturulmamıştır. Yedekleme işlemi için telefonunuzu kontrol edin anlamına geldiğini tahmin ediyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.